Wij hebben jouw input nodig!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Ahold Delhaize Pensioen
Bekijk in je browser
maandag 20 juni 2022
 
Wij vragen binnenkort om jouw mening!
 
 
 
Beste lezer,
Volgende week ontvang jij een uitnodiging voor een onderzoek over duurzaam beleggen. Je ontvangt die uitnodiging omdat je pensioen bij ons opbouwt of opgebouwd hebt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau: Flycatcher. Je krijgt dus een mail van Flycatcher met een persoonlijke link naar het onderzoek.

Het onderzoek gaat over duurzaam beleggen en de keuzes die Ahold Delhaize Pensioen daarin maakt. Wat vind jij van duurzame thema’s waar we rekening mee kunnen houden bij het beleggen van jouw pensioengeld?

We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk deelnemers de vragenlijst invullen. Het gaat tenslotte om jouw toekomst. Als je meedoet met het onderzoek maak je kans op een van de vele bol.com bonnen en… we verloten zelfs een e‑bike onder de inzendingen.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over dit onderzoek. Wij kijken uit naar jouw input. Alvast bedankt!
Ahold Delhaize Pensioen
 
Hebben we je geholpen?
 
Wij staan altijd klaar, nu én later. Heb je een vraag?
Neem contact met ons op
 
Over pensioen
Over ons
Actueel
pensioen@aholddelhaize.com
www.aholddelhaizepensioen.nl
Uitschrijven nieuwsbrief